Haptonomie

Coaching

Loop je rond met een werkgerelateerde of concrete persoonlijke vraag en wil je deze onderzoeken vanuit de haptonomie? Dan past coaching op haptonomische basis bij jou. In maximaal 8 sessies bekijken we samen jouw vraag vanuit haptonomisch perspectief en hoe jouw gevoel het denken en handelen beïnvloed. Welke patronen heb je ontwikkeld, wat voelt hierin wel of niet goed en welke keuzes zou jij puur vanuit jezelf willen maken? Samen onderzoeken we jouw vraag vanuit de haptonomie. 

Haptotherapie

Tijdens een sessie haptotherapie, gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke hulpvraag. Door middel van gesprek, ervaringsoefeningen en aanraking leer je aan te voelen waar je je voor opent en waar je je voor sluit, waar je blij van wordt en waar van niet en hoe je daar trouw aan kan blijven. Door haptotherapie word je je bewust van wat je met je lichaam kan voelen en hoe je gevoel je denken en je gedrag beïnvloedt. Samen ontdekken we hoe patronen zijn ontstaan die helpend of niet helpend zijn op dit moment in je leven. Aan de hand van gesprek, ervaringsoefeningen en aanraking leer je deze patronen en jouw reacties herkennen en erkennen. Zodat je uiteindelijk jouw denken, voelen en handelen in balans kunt brengen.

Haptotherapie bij een eetstoornis

Tijdens haptotherapie bij een eetstoornis, leer je om (opnieuw) contact te maken met je lichaam. Het vertelt je wat je voelt en hoe je de wereld om je heen ervaart. Bij een eetstoornis is de beleving van het lichaam vaak verminderd en emoties zijn ongrijpbaar. Haptotherapie is daarom bij uitstek helpend op de weg naar herstel van een eetstoornis. Klik hier voor meer informatie over het aanbod. 

Lees meer over mijn verhaal en de weg naar herstel. 

Meer weten?

Lees hier meer over mijn manier van werken. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op of maak direct een afspraak. 

Maak direct een afspraak
Website laten maken door Dotsimpel