Wat anderen over mij zeggen

Ervaringen Haptonomie

"Ik vond de rust die Nienke meenam in ons contact heel prettig. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en daardoor heb ik geleerd om meer steun te vragen in mijn omgeving."

Tessa, 43 jaar 

"Ik was verrast door wat de haptonomie mij kon bieden. Vooraf was ik voornamelijk nieuwsgierig, maar uiteindelijk heb ik ervaren hoeveel ik met mijn lichaam kan voelen en hoe belangrijk het is om hier naar te luisteren. Ik kan het een ieder aanraden, ook wanneer je niet direct een hulpvraag hebt".

Melvin, 33 jaar

"De voorlichting over eetstoornissen kwam binnen door het gevoel dat Nienke overbracht in haar verhaal..."

"...Tijdens de voorlichting was er ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Dat maakt de voorichting persoonlijk en zeker niet saai.."

 Evelyn, Docent HBO

Ervaringen voorlichting

Ervaringen training

"De training weerbaarheid die ik bij Nienke heb gevolgd, heeft me bewust gemaakt van de manier waarop ik mijn omgeving waarneem. Ik kies nu bewust mijn woorden zodat ik het gedrag van de bewoner kan de-escaleren."

Iwan, begeleider verstandelijke gehandicapten zorg (Training 'Verbaal de-escaleren')

"Nienke is lief. Ik kon mezelf zijn, dat voelde veilig" 

Ayla, bewoner AZC (Training BAMBOO vanuit GezondheidsZorg Asielzoekers)

"Tijdens de training leerde ik over het vasthouden van spanning en wat ik kan ervaren in mijn lijf wanneer ik me hier van bewust kon worden. Hierdoor leerde ik om een grens te stellen vanuit mijn eigen rust en vanuit de grens die ik zelf daadwerkelijk voel. Dat komt veel beter over op de client!".

Marieke, ambulant begeleider (Training 'Stress & Spanning' en
'Verbaal de-escaleren')

"Dit is een life-time experience! Wat ik hier leer kan ik toepassen in mijn werk, maar zeker ook op andere plekken in mijn leven."

Lise, vaktherapeut (Training 'Stress & Spanning')

"Aan het begin van de dag had ik weinig zin in deze training. En nu vind ik het jammer dat het voorbij is! De tijd is voorbij gevlogen en ik heb veel handvatten om mee te oefenen meegekregen."

Lieuwe, begeleider verstandelijk gehandicaptenzorg (Training 'Verbaal de-escaleren')

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op of maak direct een afspraak. 

Maak direct een afspraak
Website laten maken door Dotsimpel