Over mij

Over mij

Nienke Leemrijse van Beek 


Als kind was ik verlegen en zat ik graag op de schoot van mijn moeder voordat ik mijn omgeving ging ontdekken. Nu ben ik niet meer verlegen, maar vind ik het nog steeds prettig om mijn omgeving te observeren. De rust die ik daarbij voel, neem ik dan ook mee in mijn werk als haptotherapeut i.o. en als trainer.

Ik woon in Assen, samen met mijn man en 4 (stief)kinderen. Samen vormen we een dynamisch gezin waar ik veel van kan genieten. Net als van mijn gezin, geniet ik ook van het Drentse landschap en van buiten aanwezig zijn in de natuur. Het liefst ga ik naar buiten in de herfst. Wanneer het regent en waait, geniet ik van de geur van de natuur en de rust.

Lange tijd heb ik in de hulpverlening gewerkt. Opgeleid als maatschappelijk werker/ sociaal pedagogisch hulpverlener, heb ik gewerkt in de verstandelijke gehandicapten zorg en in de psychiatrie. Zowel op het gebied van individuele hulpverlening als in groepswerk. Later ben ik gaan werken als trainer en teamcoach.

Als haptotherapeut i.o. onderscheid ik mij met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van eetstoornissen. Van mijn 17e tot mijn 25e heb ik geworsteld met boulimia. Lees hier meer over mijn persoonlijke verhaal. Haptotherapie heeft mij enorm geholpen op weg naar herstel. De wens om zelf anderen te ondersteunen vanuit de haptonomie was daarna groot. Daarom ben ik gestart met de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn.

Naast Philia Haptonomie werk ik als trainer voor verschillende organisaties zoals de AgressieWerk.nl, OlmenEs en stichting KIEM. De afwisseling tussen haptonomie en het geven van trainingen biedt een energieke dynamiek in mijn werk. De haptonomie is echter geheel verweven in mijn aanbod.

Ik wil je hierbij bedanken voor het bezoeken van mijn website. Kijk gerust verder rond en lees de informatie welke ik je hierop aanbied. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op. Je bent welkom!

Lees hier verder over de betekenis van Philia. Of lees ervaringen van cliënten en deelnemers aan voorlichting of training. 

Meer weten?

Heb je vragen, wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. 

Maak direct een afspraak
Website laten maken door Dotsimpel