Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Telefonische kennismaking haptonomie (20 min.)

Gratis

Deelsessie eetstoornis (20 min.)

Gratis

Probeersessie (50 min.)

€25,-

Haptonomie/ w.o. intake (50 min.) - particulier en bij een eetstoornis

€66,55 

Haptonomie - zakelijk 

Offerte op maat

Training 'Lichamelijkheid & contact bij een eetstoornis'

Offerte op maat

 

 

Uit je hoofd, in je lijf - programma

 

Uit je hoofd, in je lijf - individueel (4x 50 min.)

€60,50 per sessie

Workshop - Uit je hoofd, in je lijf

€35,-

Training - Uit je hoofd, in je lijf

€140,-

 

 

   

Als haptotherapeut i.o. (in opleiding), bied ik coaching op haptonomische basis aan. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn opleiding. Mijn aanbod wordt daardoor helaas (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraars. Voor haptotherapie geldt wel een gedeeltelijke vergoeding door de zorgverzekeraars bij een aanvullend pakket. Na het afronden van mijn studie kan ik mij aansluiten bij de beroepsvereniging en is een gedeeltelijke vergoeding vanuit de zorgverzekeraars mogelijk. 

Zijn er wel mogelijkheden ter compensatie voor de kosten die ik maak? Ja zeker!

  • Via de werkgever

    Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werkgerelateerde vragen.

  • Via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers als bedrijfskosten aftrekbaar voor de belasting.

  • Via de Arbo-dienst van de werkgever

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid  om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Neem gerust contact met mij op

Wil je meer weten over tarieven of over voorlichting en/of trainingen? Neem dan gerust contact met mij op. Of maak direct een afspraak via de button hier naast. 

Maak direct een afspraak
Website laten maken door Dotsimpel